Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Thinker Επιστημονικός Συνεργάτης
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2015 6:57 pm Θέμα δημοσίευσης: Άνθρωποι που γέννησαν μόνο πνευματκά παιδιά |
|
|
Προσπαθώ να φτιάξω μια λίστα και ύστερα να ερευνήσω γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων, από όλον τον κόσμο και όλες τις εποχές, που δεν έκαναν οικογένεια, όχι επειδή δεν βρήκαν την ευκαιρία ή κλείστηκαν σε μοναστήρι ή δεν ήταν straight, αλλά επειδή ήθελαν να επιστρατεύσουν όλη τους την ενεργητικότητα στο πνευματικό έργο που προσέφεραν στην ανθρωπότητα.
Ξεκινώ από πολύ παλιά, αναφέροντας τον Θαλή τον Μιλήσιο.
Άλλα παραδείγματα; _________________ "Με φωνάζεις επαναστάτρια. Κι όμως κάθε φορά που απέρριψα τα πιστεύω σου, εσύ επαναστάτησες ενάντια στα δικά μου." (Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαόνεις - Λέο Μπουσκάλια)
Έχει επεξεργασθεί απο τον/την Thinker στις Παρ Σεπ 11, 2015 9:34 am, επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mark Πρύτανης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 11, 2015 12:48 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τον Νίτσε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bugman Πρύτανης

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 13, 2015 8:42 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ο Παπανικολάου..βλέπε το γνωστό Τεστ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
skapaneas Πρύτανης
Εγγραφή: 13 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 12421 Τόπος: Εδώ ........ Χρόνος: Τώρα ....... Τρόπος: Απλά + Λαϊκά
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 13, 2015 10:20 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όποιος λεει οτι ειναι ο ανθρωπος δεν ξερει τι λεει
Ο Καραμα(ν)λής ο παλιός ( που ειναι αλλιώς )
"Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογενή φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον, λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην" ( Ι. Χρ. ) _________________ Ο ανθρωπος ειναι ο λογος του συμπαντος |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
iason Πρύτανης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 16, 2015 11:25 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Bugman έγραψε: | Ο Παπανικολάου..βλέπε το γνωστό Τεστ |
Γνωστό γιατί ρε Bugman, το έχεις κάνει;
Εγώ πάντως όχι, κι ούτε είμαι κόρη του, πνευματική εννοώ. _________________ -Κάθε λόγος μπορεί να έχει αντίλογο. Κάθε αντίλογος πρέπει να έχει λόγο.
-Εγέμισεν ο ουρανός πετούμενους γαϊδάρους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|